hu de

Rólunk

Cégünk olyan professzionális facility management szolgáltatásokat kínál saját cégcsoporthoz tartozó üzleti ingatlanjaihoz, melyek nélkülözhetetlenek a hatékony kereskedelem világában. Bérlésre kínálunk kiadó irodákat, kiadó raktárakat, kiadó üzlethelyiségeket, kiadó bemutatótermeket és kiadó szervizterületeket, melyek különböző jellegű tevékenységekre kialakított telephelyeken találhatók. Ha az északpesti lokáció mellett dönt, biztos lehet benne, hogy cégének igényeihez mért egyedi ajánlatot készítünk Önnek.

1 Zászlóshajónk a P+P Kereskedőház:

(Cím: 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 1-3.)

A közel 12 000 m2-es, négyszintes Kereskedőház üzemeltetőjeként arra törekszünk, hogy mind az épület, mind a cégünk által biztosított szolgáltatások maradéktalanul megfeleljenek Bérlőink igényeinek. Az egészen apró 13 m2-es irodai területtől a 800-900 m2-es raktárblokkig terjedő változatos méretekkel, kiváló belső megközelíthetőséggel, széleskörű szolgáltatásokkal (pl.: vendégszobák, tárgyalóterem, targoncás rakodási szolgálat, reklámfelületek) a legkülönfélébb üzleti tevékenységek egyedi igényihez alkalmazkodunk. Különböző szinteken különböző üzleti tevékenységeknek biztosítunk teret, többek között kiadó irodáknak, bemutatótermeknek, nagykereskedéseknek, raktárhelyiségeknek, szervizeknek. Négyszintes Kereskedőházunk előnyei a kedvező árak,  a kiváló gépjárműves megközelíthetőség és a jó tömegközlekedési kapcsolat, valamint a korlátlan, ingyenes parkolás lehetősége.

Bővebb információért keresse fel munkatársainkat vagy kérje ajánlatunkat! 

2. A Bogáncs utcai bérbeadó csarnok és irodaegységek

(Cím: 1151 Budapest, Bogáncs u. 6-8.)

2013-ban készült el a Bogáncs utcai telephelyünk teljes körű felújítása, amely tökéletes a raktár- és üzemi jellegű tevékenységekhez, mert a modern kor igényeinek megfelelve kamionos árufogadására is alkalmas. Munkahelyi övezeti besorolással, Budapest lakott területén belül, a főbb áruszállítási útvonalak (M0 és M3) közvetlen szomszédságában található. A nagy belmagasságú 3 hajóból álló aszfaltozott csarnoképületben 40 m2-től 1350 m2-ig biztosítunk raktárblokkokat Bérlőink részére. A minden igényt kielégítően felújított irodaépület (külső hőszigetelés, teljes burkolatcsere, új mosdó, zuhany és teakonyha, új nyílászárók és fűtési rendszer) egészen különleges akcióban már 17 m2-től is biztosít 1 EUR/m2 bérleti díjért belső kialakításra váró kiadó irodát.

Bővebb információért keresse fel munkatársainkat vagy kérje ajánlatunkat! 

3. A Váci úton kiadó raktárak, szervizek, műhelyek

(Cím: 1046 Budapest, Váci út 51.)

Az egykori ipartelep ma jellemzően raktározási, szerelési és különböző kisebb műhely tevékenységhez biztosít olyan kiadó raktárt és műhelyterületet, ahol a lakosság zavarása nélkül, könnyebben megszerezhető hatósági engedélyeztetéssel dolgozhatnak. A telephely kiváló elhelyezkedése, szolgáltatásaink és áraink színvonala miatt joggal érdemeltük ki bérlőink bizalmát. Az őrzött, kamerás megfigyelőrendszerrel és közművekkel (egyedi mérőórák) ellátott ingatlan ma egy szakipari vállalkozási közösséget lát el, akik különböző (pl. autószerelő, lakatos, tetőfedő, asztalos, autógumis, klíma és légtechnikai) szakterületeken kiválóan tudnak együttműködni.

Bővebb információért keresse fel munkatársainkat vagy kérje ajánlatunkat! 

4. A Labdarúgó utcai kiadó raktár, műhely és irodablokk

(Cím: 1046 Budapest, Labdarúgó utca 4.)

Az egykori ipartelepet 2008-ban teljes mértékben felújítottuk. Kiaknázva előnyeit igényes, kis alapterületű irodákat és raktáregységeket alakítottunk ki. A kiadó irodaterületeket a több mint 300 m2-es irodaépületben, kiadó raktárterületeket pedig 6 m2 és 229 m2 között biztosítjuk Bérlőink részére. A telephely kis mérete ellenére szintén komplex szolgáltatási csomagot (pl. vagyonvédelem, kamerarendszer, önálló mérőórák, napi takarítás a felújított mosdó és zuhany blokkokban) nyújt Bérlőinek.

Bővebb információért keresse fel munkatársainkat vagy kérje ajánlatunkat! 

5. A Kiss Ernő u. 2. szám alatti raktárak és műhelyek

(Cím: 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 2.)

Az egykori ipartelep megközelíthetősége mellett, változatos méretű kiadó raktár és kiadó műhely blokkjaival, munkahelyi övezeti besorolásával, kiváló bérleti és igen alacsony szolgáltatási díjaival érte el bérlőink töretlen bizalmát.

Bővebb információért keresse fel munkatársainkat vagy kérje ajánlatunkat! 

Adatvédelmi tájékoztató