RÓLUNK

 

Cégünk 2012 óta foglalkozik ipari ingatlan fejlesztéssel és bérbeadással. Lokáció szempontjából a legjobbra törekszünk, ezért központunknak Budapest IV. kerületét választottuk, amely már évek óta az ipar és a kereskedelem egyik központja.  Budapest területén 5 telephelyen különböző jellegű tevékenységekhez adunk bérbe irodákat, raktárakat, szerviz- és műhelyterületeket, üzlethelyiségeket.

Központi telephelyünk és székhelyünk is az újpesti P+P Kereskedőház, amely elhelyezkedése és kialakítása miatt is ideális helyszín mikro-, kis-, és középvállalkozások számára kisüzemi, szerviz, műhely, raktározási és kereskedelmi tevékenységhez, illetve szolgáltató cégek számára.

Bérbeadáson kívül teljes körű üzemeltetési szolgáltatáscsomagot is biztosítunk, hogy levegyük a facility management terhének oroszlánrészét bérlőink válláról. Fontos számunkra a hosszútávú gondolkodás mellett, a folyamatos fejlődés fenntartása, ezáltal a bérlői elvárások magas színvonalú kielégítése.

Bérlőink számára komoly versenyelőnyt jelent, hogy tevékenységüket könnyen megközelíthető, jól felszerelt, modern épületben és rendezett, tiszta környezetben folytathatják. Azt gondoljuk, hogy a jó megközelíthetőség és a kiváló infrastruktúra versenyelőnyt jelenthet bérlőink számára.  Tiszta, biztonságos, jól felszerelt, modern épületben és rendezett környezetben partnereink munkatársai motiváltabban végezhetik munkájukat, nem utolsó sorban pozitív üzenetet hordoz ügyfelei és beszállítói felé. A színvonal emelése mellett természetesen fontos szerep jut a gazdaságos üzemeltetésnek is. Ha az északpesti lokáció mellett dönt, biztos lehet benne, hogy cégének igényeihez mért egyedi ajánlatot készítünk Önnek.

 

 

Telephelyek

Cégünk menedzsmentje a 4. kerületben elhelyezkedő P+P Újpesti Kereskedőházban helyezkedik el. Normál munkaidőben tudjuk fogadni ügyfeleinet és az érdeklődőket.

 

Alsó blokk cím

lablec